Zwanger- en MamaFit®

Home » Groepslessen » Zwanger- en MamaFit®


Blijf fit tijdens en na je zwangerschap!
Wanneer uw lichaam tijdens de zwangerschap goed getraind is, heeft dit een positieve uitwerking op de zwangerschap, de bevalling en het herstel na de bevalling.  Chiropractie Fysiotherapie Nijmegen start vanaf januari met cursussen Zwanger- en MamaFit®.

Bij Zwanger- en MamaFit® traint u wekelijks samen met een speciaal opgeleide fysiotherapeut, zodat u zich niet druk hoeft te maken over wat wel en niet goed is voor uzelf en uw kindje. Het bestaat uit een deel fysieke training en een deel coaching. U traint in een groep van maximaal 6 personen, die zwanger zijn of net zijn bevallen. Er kan op ieder gewenst moment worden ingestapt en iedere week komt er een ander aspect/onderwerp aan de orde.
Tijdens het fysieke deel wordt er gewerkt aan conditie en kracht, waarbij de activiteiten natuurlijk volkomen veilig zijn voor uw zwangerschap. Deze trainingen zorgen voor minder kans op complicaties tijdens de zwangerschap en bevalling en helpen u na de bevalling weer sterker te worden. Bovendien bevordert het uw algehele conditie. Dit is goed voor u, maar ook voor uw baby. De coaching bestaan uit informatie over de zwangerschap en de bevalling, maar ook de hechting tussen ouder en kind komt bijvoorbeeld ter sprake. Natuurlijk gaan we het ook hebben over sporten tijdens en na de zwangerschap.

Er kan gestart worden vanaf 12 weken zwangerschap of vanaf 6 weken na de bevalling. De trainingen vinden plaats op maandagavond in de sportzaal in onze praktijk.
Bent u zwanger of net bevallen en wilt u onbezorgd sporten en uw lichaam in goede conditie krijgen of houden, bel ons op 024-3558830 en start met Zwanger- en MamaFit®.

Prijzen Zwanger- en MamaFit®.

Startpakket Zwanger- en MamaFit®  (10 uur)
+ gratis babycheck-up  twv € 75,00
€ 129,95
10 rittenkaart

Losse les

€ 119,95

€ 13,50