Resultaat van het cliëntervaringsonderzoek, uitgevoerd door Mediquest

Zwanger- en MamaFit®

Home » Groepslessen » Zwanger- en MamaFit®


Blijf fit tijdens en na je zwangerschap!
Wanneer uw lichaam tijdens de zwangerschap goed getraind is, heeft dit een positieve uitwerking op de zwangerschap, de bevalling en het herstel na de bevalling.  Bij Chiropractie Fysiotherapie Nijmegen bieden wij hiervoor cursussen Zwanger- en MamaFit®.

Bij Zwanger- en MamaFit® traint u wekelijks samen met een speciaal opgeleide fysiotherapeut, zodat u zich niet druk hoeft te maken over wat wel en niet goed is voor uzelf en uw kindje.  U traint in een groep van maximaal 6 personen, die zwanger zijn of net zijn bevallen. Er kan op ieder gewenst moment worden ingestapt.
Tijdens het fysieke deel wordt er gewerkt aan conditie en kracht, waarbij de activiteiten natuurlijk volkomen veilig zijn voor uw zwangerschap. Deze trainingen zorgen voor minder kans op complicaties tijdens de zwangerschap en bevalling en helpen u na de bevalling weer sterker te worden. Bovendien bevordert het uw algehele conditie. Dit is goed voor u, maar ook voor uw baby. Tijdens de trainingen is er ook ruimte om samen te spreken over de zwangerschap, de bevalling en alles wat er in deze bijzondere periode maar ter sprake komt.

Er kan gestart worden vanaf 12 weken zwangerschap of vanaf 6 weken na de bevalling. De trainingen vinden plaats op maandagavond en woensdagmiddag in de sportzaal in onze praktijk.

Bent u zwanger of net bevallen en wilt u onbezorgd sporten en uw lichaam in goede conditie krijgen of houden, bel ons op 024-3558830 en start met Zwanger- en MamaFit®.

Prijzen Zwanger- en MamaFit®.

Startpakket Zwanger- en MamaFit®  (10 uur)
+ gratis intake & babycheck-up
€ 149,95
10 rittenkaart

Losse les

€ 129,95

€ 14,95