Resultaat van het cliëntervaringsonderzoek, uitgevoerd door Mediquest

Behandelingen

Home » Behandelingen

Chiropractie & Fysiotherapie Nijmegen heeft heel veel meer dan de naam doet vermoeden. Ons multidisciplinair centrum in Nijmegen is gericht op de gezondheid en door een goede samenwerking tussen de diverse behandelaars kunnen wij een u optimale service bieden.

Chiropractie

Wij zien dagelijks patiënten met de meest uiteenlopende klachten in onze praktijk. Van lage rugpijn, artrose, stenose, hernia tot en met nekpijn. Allemaal zeer vervelende klachten waar u het liefs zo snel mogelijk van af wilt, maar hoe? De chiropractor kan hier oplossing in bieden. In onze praktijk werken we onder andere met de unieke Cox® Techniek. Een behandeling met deze techniek zorgt voor een sneller herstel van de wervelkolom en haar bewegingen en helpt ook de pijn verminderen of zelfs volledig te laten verdwijnen.

Fysiotherapie

Heeft u een blessure opgelopen tijdens het sporten, moet u revalideren na een operatie of heeft u bijvoorbeeld pijn aan de knie, C.O.P.D. of een peesontsteking? Hiervoor kunt u terecht bij onze deskundige fysiotherapeuten. Al onze behandelingen zijn erop gericht uw lichamelijke klachten draaglijk te maken of geheel te verhelpen.

Podotherapie

De podotherapeut behandelt personen met voetklachten of klachten aan het houdings- en bewegingssysteem, die voortvloeien uit een afwijkend functioneren en/of afwijkende stand van de voeten. Voeten zijn de basis van het menselijk lichaam. Patiënten met voetproblemen kunnen ook andere lichamelijke klachten of afwijkingen krijgen aan de enkels, knieën, heupen of rug. Podotherapeuten zijn specialist op het gebied van de voet en behandelen deze klachten.

Voedingsadvies

Voor advies over uw voeding, ondersteuning bij afvallen of juist (aan)komen tot een gezond gewicht kunnen wij u in contact brengen met de voedingsdeskundige waar wij mee samenwerken. Ook wanneer u moeite heeft om zelf een gezond en evenwichtig menu samen te stellen voor de week.

Acupunctuur

Acupunctuur is een krachtige methode om problemen in het lichaam aan te pakken. De behandelingen van onze acupuncturist zijn gericht op de doorbloeding, weefsel- huid- en spierconditie met oog voor het mentale aspect. De behandelingen kunnen onderverdeeld worden in ontspannings-, klacht-, pijn verlichtende-, vitaliteits- en preventieve behandeling.

U bent bij ons in goede handen!

Aangesloten bij

Nederlandse Chiropractoren Associatie (www.chiropractie.nl),
Stichting Chiropractie Nederland (www.stichtingchiropractie.nl),
Nederlandse Vereniging Patiënten Chiropractie (www.nvpc.biz),
Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (www.kngf.nl)