Resultaat van het cliëntervaringsonderzoek, uitgevoerd door Mediquest

De praktijk

Home » De praktijk

De praktijk in Nijmegen werd in 1991 opgericht en in 2004 overgenomen. De praktijk is gevestigd in het voormalige SNS Bank filiaal aan de Hatertseweg. Dit is nog altijd zichtbaar omdat de bankkluis nog altijd zichtbaar in het pand aanwezig is. In het pand vindt u een groot aantal behandel- en spreekkamers waarbij ruim rekening is gehouden met uw privacy. Ook beschikken we over een fitness/oefenzaal waar onder begeleiding gesport kan worden. Bij binnenkomst is er een ruime, comfortable wachtkamer met voor onze jongste bezoekers een leuke speelhoek.

Onze kennisgebieden

Anders dan onze naam doet vermoeden hebben wij meer dan enkel chiropractie & fysiotherapie.
U kunt bij ons terecht voor:

Onze specialisten volgen continu opleidingen en cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Onze kennis op het gebied van nek- en rugrevalidatie is bijzonder hoog. Verder zijn wij aangesloten bij de diverse brancheverenigingen.

U bent bij ons in goede handen!

Bent u benieuwd wat onze medewerkers voor u kunnen betekenen? Bel dan voor het maken van een afspraak. In veel gevallen worden de kosten van een behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed door uw ziektekostenverzekeraar.

Graag tot ziens in onze praktijk!

In goede handen

 Ook in de avonden
Contracten met alle verzekeraars
Al sinds 1991 actief
Geen verwijsbrief nodig
Lid beroepsvereniging
Hoog gediplomeerde specialisten
Veel succesverhalen van tevreden klanten
Van hoofd tot tenen

 

Samenwerken

Wij vinden het natuurlijk erg belangrijk om onze patiënten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Soms betekend dat, dat wij een samenwerking moeten zoeken met (medisch) specialisten die werkzaam zijn buiten onze praktijk. Zo hebben wij contact met Apotheek de Glimlach. Deze apotheker is voor ons een vraagbaak als het gaat om medicijnen, bijwerkingen en wisselwerkingen. Dit kan namelijk ook een oorzaak zijn van, of effect hebben op de klacht die wij behandelen en dan is het belangrijk ook dit aspect onder de loep te nemen. Soms merken we dat klachten verder gaan dan een lichamelijk probleem en lijkt er een link te liggen op het mentale vlak. Structurele stress is hier een goed voorbeeld van. Bij Mindful Fysiotherapie Nijmegen wordt er een brug geslagen tussen lichamelijke, psychische en gedragsmatige problemen. Je leert je automatische piloot herkennen en nieuwe strategieën in te zetten om met deze problemen om te gaan. Dit is bij dit soort klachten een mooie aanvulling op de behandelingen die wij verzorgen.