Resultaat van het cliëntervaringsonderzoek, uitgevoerd door Mediquest

De praktijk

Home » De praktijk


De praktijk in Nijmegen werd in 1991 opgericht en in 2004 overgenomen. De praktijk is gevestigd in het voormalige SNS Bank filiaal aan de Hatertseweg. Dit is nog altijd zichtbaar omdat de bankkluis nog altijd zichtbaar in het pand aanwezig is. In het pand vindt u een groot aantal behandel- en spreekkamers waarbij ruim rekening is gehouden met uw privacy. Ook beschikken we over een fitness/oefenzaal waar onder begeleiding gesport kan worden. Bij binnenkomst is er een ruime, comfortable wachtkamer met voor onze jongste bezoekers een leuke speelhoek.

Onze kennisgebieden

Anders dan onze naam doet vermoeden hebben wij meer dan enkel chiropractie & fysiotherapie.
U kunt bij ons terecht voor:

Onze specialisten volgen continu opleidingen en cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Onze kennis op het gebied van nek- en rugrevalidatie is bijzonder hoog. Verder zijn wij aangesloten bij de diverse brancheverenigingen.

U bent bij ons in goede handen!

Bent u benieuwd wat onze medewerkers voor u kunnen betekenen? Bel dan voor het maken van een afspraak. In veel gevallen worden de kosten van een behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed door uw ziektekostenverzekeraar.

Graag tot ziens in onze praktijk!

In goede handen

 Geen wachtlijst
 Ook in de avonden
Contracten met alle verzekeraars
Al sinds 1991 actief
Geen verwijsbrief nodig
Lid beroepsvereniging
Hoog gediplomeerde specialisten
Veel succesverhalen van tevreden klanten
Van hoofd tot tenen
Grootste & oudste praktijk in Nijmegen