Resultaat van het cliëntervaringsonderzoek, uitgevoerd door Mediquest

Uw klacht

Home » Uw klacht

Waar heeft u pijn?

Klik hiernaast op het lichaamsdeel waar u last van heeft.

Last van rug- of nekpijn, hernia, spit, knie of lage rugpijn? Of hebt u wel eens steken in uw schouderbladen, pijn in uw arm na het sporten, KANS (Klachten aan de Arm, Nek, Schouder, voorheen rsi-klachten) of ontstekingen? Wij kunnen uw pijn sterk verminderen en deze zelfs doen verdwijnen. Ook als u vaak hoofdpijn of migraine hebt of klachten veroorzaakt door scoliose bent u bij ons aan het juiste adres. De meest voorkomende klachten die wij behandelen zijn:

Of klik hiernaast op het lichaamsdeel waar u klachten heeft voor meer informatie. Staat uw klacht er niet bij of weet u niet wat de naam is van uw klacht? Neem dan gerust contact met ons op, want dit is slechts een selectie en we kunnen nog veel meer.

Preventie is belangrijk

Hebt u geen lichamelijke klachten? Ook dan is het verstandig om eens bij ons binnen te wandelen. Verschoven en geïrriteerde rugwervels veroorzaken namelijk niet direct pijn, maar kunnen op den duur voor problemen zorgen. Preventieve controles zijn daarom belangrijk om pijnvrij te blijven.

Wanneer uw klacht er niet bij staat neem dan gerust contact met ons op want wij behandelen alles van top tot teen!

Bel ons: 024-3558830
Mail ons: info@chiro-fysio.nl

Of klik hier om een afspraak te maken