Resultaat van het cliëntervaringsonderzoek, uitgevoerd door Mediquest

Diëtetiek

Home » Diëtetiek

 

De juiste voeding is erg belangrijk voor uw gezondheid. Ook bij blessures of pijnklachten kan voeding een belangrijke rol spelen bij uw herstel. Op het gebied van voeding en leefstijl werken wij samen met Diëtistenpraktijk Tahnee Lifestyle. U kunt bij hen terecht als u problemen ondervindt op het gebied van voeding, gezondheid en lifestyle.

Diëtistenpraktijk Tahnee Lifestyle vindt het belangrijk om een persoonlijke band op te bouwen met de cliënt, waarbij vertrouwen voorop staat. Samen de voeding stap voor stap veranderen op een manier waarbij de cliënt zich goed voelt. Zij zijn ervan overtuigd dat voeding uw medicijn kan zijn, om klachten te voorkomen of verminderen. Daarbij wordt er niet gesproken over een dieet, maar over een leefstijlverandering door middel van puur en lekker eten, wat goed is voor natuur, dier en bovenal voor jezelf!

Diëtistenpraktijk Tahnee Lifestyle streeft ernaar om voeding in te zetten als medicijn, dit door samen te werken met verschillende disciplines, als chiropractor, fysiotherapeut, huisarts en tandarts. Een lichaam is pas in balans wanneer voeding, beweging en geest op één lijn zitten. Zij vinden het daarom belangrijk om niet alleen de focus op voeding te leggen, maar op het geheel als mens en leefstijl.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn, neemt u dan rechtstreeks contact op met Diëtistenpraktijk Tahnee Lifestyle. Zij zullen dan samen met u bespreken wat u nodig heeft en waar u behoefte aan heeft.