Resultaat van het cliëntervaringsonderzoek, uitgevoerd door Mediquest

Verzekeringen

Home » Verzekeringen

Bent u goed verzekerd voor de behandelingen bij ons in de praktijk? Altijd goed om dit even na te kijken in uw verzekeringspolis. In uw polisvoorwaarden staat hoe u verzekerd bent voor fysiotherapie of chiropractie. Wij hebben contracten met alle grote zorgverzekeraars.

Bij fysiotherapie declareren we daarom in de meeste gevallen direct bij uw verzekering. U merkt daar dus niks van. Als u niet of niet voldoende verzekerd bent, kunnen de behandelingen direct aan de balie met pin worden afgerekend. U vindt hier onze tarieven.

Bij chiropractie is het voor ons helaas niet mogelijk rechtstreeks bij de zorgverzekeraar te declareren. Ook indien u voldoende verzekerd bent voor chiropractie dient u de behandeling bij ons aan de balie af te rekenen. U ontvangt de nota van de behandeling via email, zodat u deze zelf kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Tegenwoordig kunt u bij veel verzekeraars de nota direct indienen via een app op uw telefoon of tablet.

Wilt u een overzicht van alle verzekeraars met de vergoedingen voor chiropractie of fysiotherapie, klik dan op de onderstaande links.

Wilt verzekeringspolissen vergelijken? Kijk op zorgwijzer.nl.