Resultaat van het cliëntervaringsonderzoek, uitgevoerd door Mediquest

Uw 1e afspraak

Home » Uw 1e afspraak

Blijf niet langer rondlopen met uw klachten! Met slechts één telefoontje boekt u een afspraak bij één van onze specialisten. Hiervoor hoeft u niet eerst langs de huisarts of een verwijsbrief te hebben. Het is ook mogelijk het contactformulier op de website in te vullen.
Één van onze medewerkers zal dan contact met u opnemen voor het maken van een afspraak (Vergeet daarom niet uw telefoonnummer in te vullen.)

Wij hebben geen wachtlijst, dus in de meeste gevallen kunt u direct bij ons terecht.

Wat neemt u mee?

  • Geldig legitimatiebewijs,
  • Brief of verwijzing van de huisarts indien u die heeft (is niet noodzakelijk),
  • Heeft u de beschikking over relevante röntgen foto’s, MRI’s, bloeduitslagen, medische verslagen,..etc. brengt u deze dan mee.

Uw hoeft zelf geen handdoek mee te nemen, hier zorgen wij voor. In sommige gevallen is het wel fijn als u makkelijk zittende kleding aan heeft.

Tijdens de eerste afspraak (intake), deze duurt ongeveer een half uur, zal er onderzoek gedaan worden naar uw klacht en heeft u de gelegenheid deze te bespreken met uw chiropractor of fysiotherapeut. Deze zal u ook inlichting geven over de verdere gang van zaken. Samen zal er gekeken worden naar een behandelplan en deze zal vervolgens zo snel mogelijk worden ingezet. Het is ook mogelijk dat er gekozen wordt voor een combinatie tussen Chiropractie en Fysiotherapie indien het uw herstel ten goede komt.

Omdat er voor uw eerste afspraak informatie moet worden verwerkt in ons systeem, vragen wij u bij deze afspraak 10 minuten van te voren aanwezig te zijn.