1e afspraak

Home / 1e afspraak


Blijf niet langer rondlopen met uw klachten! Met slechts één telefoontje boekt u een afspraak bij één van onze specialisten. Hiervoor heeft u geen verwijzing nodig van de huisarts. Het is ook mogelijk het contactformulier hier op de website in te vullen.
Één van onze medewerkers zal dan contact met u opnemen voor het maken van een afspraak (vergeet daarom niet je telefoonnummer in te vullen).

Wij hebben geen wachtlijst, dus in de meeste gevallen kunt u op korte termijn bij ons terecht.

Wat neem je mee?

  • Geldig legitimatiebewijs,
  • Brief of verwijzing van de huisarts indien u die heeft (is niet noodzakelijk),
  • Heeft u de beschikking over relevante röntgen foto’s, MRI-scan, bloeduitslagen, medische verslagen, etc., breng deze dan mee.

Uw hoeft zelf geen handdoek mee te nemen, hier zorgen wij voor. In sommige gevallen is het wel fijn als u makkelijk zittende kleding aan heeft.

Tijdens de eerste afspraak (intake), deze duurt ongeveer een half uur, zal er onderzoek gedaan worden naar uw klacht en heeft u de gelegenheid deze te bespreken met uw chiropractor of fysiotherapeut. Deze zal u ook verder inlichten over de verdere gang van zaken. Na de afspraak worden de bevindingen van de onderzoeken geanalyseerd en eventuele röntgenfoto’s en/of scan bekeken. Hierna wordt er door de chiropractor een passend behandelplan opgesteld. Mogelijk zal er ook direct een afspraak gepland worden voor de loopanalyse.

Bij de vervolgafspraak wordt er samen gekeken naar een behandelplan en dit plan zal vervolgens direct worden ingezet.

Het is ook mogelijk dat er gekozen wordt voor een combinatie van chiropractie en fysiotherapie indien dat uw herstel ten goede komt.

Omdat er bij uw eerste afspraak wat informatie in ons systeem moet worden verwerkt alvorens de intake kan plaatsvinden vragen wij u bij deze afspraak 10 minuten van te voren aanwezig te zijn.

LET OP: in verband met Covid-19 zijn er op dit moment aanvullende regels en richtlijnen. Klik hier voor meer informatie hierover.