Resultaat van het cliëntervaringsonderzoek, uitgevoerd door Mediquest

1e afspraak

Home » 1e afspraak

Blijf niet langer rondlopen met uw klachten! Met slechts één telefoontje boekt u een afspraak bij één van onze specialisten. Hiervoor heeft u geen verwijzing nodig van de huisarts. Het is ook mogelijk het contactformulier hier op de website in te vullen.
Eén van onze medewerkers zal dan contact met u opnemen voor het maken van een afspraak (vergeet daarom niet je telefoonnummer in te vullen).

Wij hebben geen wachtlijst, dus in de meeste gevallen kunt u op korte termijn bij ons terecht.

Wat neem je mee?

  • Geldig legitimatiebewijs,
  • Brief of verwijzing van de huisarts indien u die heeft (is niet noodzakelijk),
  • Beschikt u over relevante medische verslagen, foto’s of scans? Neem deze dan mee naar de afspraak.

Heeft u een afspraak bij één van onze fysiotherapeuten, dan vragen wij u om zelf een handdoek mee te nemen naar de behandeling. In sommige gevallen is het wel fijn als u makkelijk zittende kleding aan heeft.

Tijdens de eerste afspraak (intake), deze duurt ongeveer een half uur, zal er onderzoek gedaan worden naar uw klacht en heeft u de gelegenheid deze te bespreken met uw chiropractor of fysiotherapeut. Deze zal u ook verder inlichten over de verdere gang van zaken. Na de afspraak worden de bevindingen van de onderzoeken geanalyseerd en eventuele röntgenfoto’s en/of scan bekeken. Hierna wordt er door de chiropractor een passend behandelplan opgesteld. Mogelijk zal er ook direct een afspraak gepland worden voor de loopanalyse.

Bij de vervolgafspraak wordt er samen gekeken naar een behandelplan en dit plan zal vervolgens direct worden ingezet.

Het is ook mogelijk dat er gekozen wordt voor een combinatie van chiropractie en fysiotherapie indien dat uw herstel ten goede komt. Dit gaat natuurlijk altijd in overleg met U.