Resultaat van het cliëntervaringsonderzoek, uitgevoerd door Mediquest

Referenties

Home » Referenties

Marijke Langhout, (57 jaar; hbo-verpleegkundige in de wijk):

“Ik kon bijna niet meer lopen door de pijn van de ischias en kwam bij fysiotherapeut Lucas Adema terecht bij Chiropractie & Fysiotherapie in Nijmegen. Er werd door de secretaresse alles op alles gezet zodat ik snel terecht kon. Lucas heeft me met zijn deskundigheid geholpen; zowel in oefeningen als met de zoektocht waar mijn klachten vandaan zouden kunnen komen en dat ik zou gaan begrijpen dat ik van heel veel klachten af kon komen door er anders mee om te gaan en dat er dan goed mee te leven zou zijn. Ik dacht eerst; bekijk het even, dat wil ik niet maar ik had geen andere keus dan te gaan leren hoe ik beter met mijn klachten om kon gaan.  En dat is niet erg. Ik ging de uitdaging aan om er het beste van te maken.Ik besefte dat ik als verpleegkundige een rare gedachtekronkel had; ik kon niet werken in de wijk, dus dan maar alleen aan mezelf werken. Nu heb ik geleerd om het om te draaien; goed voor mezelf zorgen dan kan ik dat ook voor anderen. Lucas is een goede leraar Hij heeft de deskundigheid betreffende fysiotherapeutische oefeningen en daarnaast iets dat nog veeeeeeeel belangrijker is, hij is samen met mij op zoek gegaan naar de beste oplossing voor mijn probleem. Voorwaarde is dat je het zelf wil oplossen; maar dat komt goed als je, eerst samen, serieus naar jezelf gaat luisteren via jouw lichaam, oefent en doorzet. Het leven bestaat nu eenmaal uit bergen en dalen. En ja het kost tijd, die ik nu maar al te graag neem omdat ik ervaar dat ik me steeds beter ga voelen en ik leer genieten van tijd voor mezelf. Lucas heeft me het vertrouwen gegeven dat ik het nu zelf kan en mocht ik de weg kwijtraken ik altijd met vragen bij hem terecht kan, hij is echt geïnteresseerd. Ik gun iedereen deze ervaring en ik weet dat Lucas het niet erg vindt als hij het druk krijgt maar juist staat te popelen om mensen te helpen en hierin een uitdaging ziet!!!” 

Marjon Cremers:

Ik had al jaren sluimerende pijn in mijn schouders en nek. Verschillende keren bij fysiotherapeut geweest en regelmatig naar een sportmasseur. Dit gaf wel verlichting op de korte termijn, maar klachten kwamen steeds weer heel snel terug. De laatste tijd waren de klachten toegenomen tot elke nacht 1 of 2x wakker worden van pijn en ook vaak hoofdpijn. Toen leerde ik Nancy kennen en kwam ik terecht bij De Rugspecialist, Chiropractie en Fysiotherapie Nijmegen. Eerst werd ik behandeld door Chiropractor Dylan Batty, hij heeft gekeken waar naar mijn houding, wat veel verder ging dan alleen mijn schouders en nek. Hij behandelde met de Cox-methode. Daarna werd de behandeling overgenomen door Fysiotherapeut Lucas Adema. Hij wist een verschil te maken door duidelijke oefening, maar vooral verder kijken dan dat. Zo spraken we over luchtstromen op slaap-/werkplek en slaaphouding. Door de gezamenlijke aanpak van Chiropractie en Fysiotherapie en het verder kijken dan alleen hun eigen vakgebied van de twee behandelaars ben ik nu van mijn pijnklachten af. Nancy, Dylan en Lucas bedankt.

Michelle van Lieshout:

Soms moet je de juiste persoon tegen komen die door de klachten heen kijkt en de echte oorzaak ziet. Dat geluk had ik toen ik aansloot bij BNI. Als iemand met zo veel passie over haar werk kan praten, met zoveel liefde en die de mensen oprecht een pijn vrij leven wil bieden of in iedergeval zo veel mogelijk. Dan kan het niet anders als dat je het moet proberen. Dus ging ik naar chiropractie fysiotherapie Nijmegen. Want hoe Nancy praat over de praktijk dat is wel een van de meeste inspirerende dingen waar je naar kan luisteren. Zo maakte ik mijn afspraak en werd ingepland bij Ansonet. Toen ging er een wereld voor me open. De dagelijkse hoofdpijn verdween, elke nacht uren wakker liggen was voorbij. Ansonet maakte dat verschil voor mij. Haar kennis over botten, spieren en het lichaam is zo uitgebreid. Zij weet waar ze het over heeft en waar ze mee bezig is. Ze legt alles uit, is duidelijk en blijft vooral communiceren. Vol vertrouwen ga ik op de behandeltafel liggen en laat ik Ansonet haar werk doen want ik weet dat ik bij een specialist ben.

Kathelijn van Dongen: 

Noor Fennis:

Een heel fijne praktijk! Kon dezelfde dag terecht toen ik voor het eerst belde. Zeer flexibel in afspraken. Er is veel ruimte om dag en tijd te kiezen en het is ook geen probleem om een afspraak te verzetten. Altijd een warm en persoonlijk welkom bij de balie. Je bent geen nummer, maar ze weten wie je bent. Heel fijn!!
De behandeling volg ik bij chiropractor Corné. Heel kundig, goede uitleg, betrokken, maar ook gezellig en met de nodigde humor. Belangrijkste is natuurlijk dat het werkt. Mijn klachten zijn snel verminderd. Ik ga nu alleen nog voor ‘onderhoud’. Top praktijk, kan hem iedereen aanraden!!

Roel Gugelot:

Nadat ik de pitch van Nancy (bij de BNI meetings) een aantal malen had mogen aanhoren vond ik het tijd om mijzelf ook eens aan de screening te onderwerpen. Ik was zeer zeker niet de eerste, maar ook zeer zeker niet het laatste BNI-lid dat onder behandeling is (geweest) bij jullie in de praktijk. Dit blijkt wel uit het wekelijkse rondje van Nancy met ‘bedankt voor de omzet’. Van het eerste contact tot en met de laatste ‘reguliere’ behandeling heb ik een enorm goed gevoel overgehouden aan Chiropractie & Fysiotherapie Nijmegen. Tijdens de intake wordt ruim de tijd genomen om tot een goede diagnose én behandelplan te komen. Corné is erg duidelijk in het uitleggen van wat hij doet en met welk doel. Hij geeft je geen kans om vragen die je hebt niet te stellen. Alles zal en moet duidelijk zijn! Dankzij de behandelingen, die in mijn geval met name preventief van aard waren, heb duidelijk minder last van spanning op nek- en schouderspieren en heb ik tot op heden geen migraine meer gehad. Al met al zal ik iedereen met rugklachten ten zeerste aanbevelen om eens langs te gaan bij jullie in de praktijk. Op nog vele maanden/jaren zonder migraine!

Faruk Baskopru:

Mijn chiropractor is Ansonet en ik kom bijna maandelijks terug om mijn structuur en houding te controleren, botten te kraken en spieren te ontspannen. Ik merkte gelijk na een paar behandelingen dat ik minder snel pijn in mijn rug kreeg en na 10 behandelingen zelfs helemaal geen pijn meer heb. Super aardig, super sociaal, meedenkend en fijne plek om te zijn voor mijn behandelingen

Dyan Janssen:

Al 2 jaar hele dagen last van mijn rug en verschillende fysiotherapeuten gehad maar helaas bleven de klachten zich voor doen. Uiteindelijk bij Chiropractie Fysiotherapie Nijmegen terecht gekomen, na een aantal behandelingen bij de chiropractor is mijn klacht helemaal verdwenen! Goede uitleg en eerlijkheid!!

Madelon Vermeij:

De meest persoonlijke chiropractie praktijk in Nijmegen. De receptionistes zijn stuk voor stuk toppers, denken mee en helpen je op een persoonlijke en laagdrempelige manier verder. Voel me er altijd welkom! Mijn behandelaar Ansonet is enorm kundig en goed in wat ze doet. Ook zij toont oprechte interesse en neemt tijd voor je. Ze heeft mij ontzettend goed geholpen met mijn migraine klachten. Ik beveel deze praktijk van harte aan!

Raymond Hendrix:

The show must go on, die term kennen we allemaal als ondernemer en daarom ploeteren we soms door en letten we niet goed genoeg op ons zelf. Ik ben niet anders, helemaal niet tijdens evenementen. Dan let ik niet altijd op Arbo regels en til ik net iets te zwaar, of verkeerd of zelfs allebei tegelijk want ja je bent zo oud als je je voelt toch? En soms voel ik me 21! En soms voel ik me ineens 65! Dat was vorige week ook het geval, en niet eens tijdens een evenement waar ik te veel en verkeerd tilde, meet gewoon met fitness. BAM! Ineens in mijn rug! Precies DIE plek. Gelukkig breng ik mezelf net als mijn auto af ten toe weg voor een APK, en was de basis van mijn lijf (lees, mijn rug) netjes op orde gebracht door Corné Lindeque. Een snel belletje met Nancy en ik zou zelfs dezelfde dag nog terecht kunnen! Maar ja, die eerste zin hè… Mijn show ging ook on.. afspraken…. Maar de dag erna gelijk als eerste was ook mogelijk. Klein onderhoud, even mobiel maken en wat dry needling en ik stond de dag erna al weer gewoon 4000m2 tuin winterklaar de maken! Je rug draagt je lijf en leven, goed onderhoud voorkomt ernstige klachten. Als je het bij je auto doet, dan toch zeker bij jezelf? Daarom dit getuigschrift aan alle medewerkers van Chiro Fysio Nijmegen. Super bedankt voor het door laten gaan van mijn show! 

Angelique Driessens:

Een beetje pijn in de rug, ’s morgens bij het opstaan, of na een tijdje zitten: ach dat heeft iedereen. Ik wist niet beter. En ja, waarschijnlijk is het in de loop van de tijd wat erger geworden, maar niet noemenswaardig en het trekt ook wel weer weg. En ik ben ook erfelijk belast, want mijn opa had een zwakke rug en mijn moeder ook. Zo ging het dag in dag uit, tot ik besloot om naar Chiropractie – Fysiotherapie Nijmegen te gaan. Ik ging er in eerste instantie heen, om te ervaren wat zij doen. Nancy vertelt hier immers wekelijks enthousiast over in ons netwerk en voor ik iemand doorstuur, wil ik er zelf meer over weten. Ik werd “liefdevol” onderhanden genomen door Corné. En je raadt het nooit: de dag erna stond ik op zonder last van mijn rug. Sterker nog: toen ging het me pas opvallen hoeveel last ik eigenlijk had gehad van die rug! Ik vertelde dit aan mijn moeder en zij wilde ook wel eens de proef op de som nemen. Zij werd gekoppeld aan Ansoinette. Ook mijn moeder merkte meteen verbetering en komt trouw vanuit Grubbenvorst naar Nijmegen voor behandelingen. Na een bedrijfspresentatie van Nancy waarin ze inging op wat kinderen meemaken tijdens een geboorte en welke invloed dit op hun rug kan hebben, ben ik met mijn kinderen langs gegaan. Zij werden ook gekoppeld aan Ansoinette en ook bij hen zag ik direct positieve veranderingen. De medewerkers, die ik inmiddels ook doorstuur, zijn ook stuk voor stuk lovend over hun behandelaar, of het nu om chiropractie of om fysiotherapie gaat. Ze merken meteen verschil en er wordt niet onnodig lang doorbehandeld. Voor een werkgever is dat ook fijn om te merken. Niet alleen zijn het stuk voor stuk kanjers bij Chiropractie – Fysiotherapie Nijmegen, die hun vak met veel liefde en professionaliteit uitvoeren, maar ook wordt op magistrale wijze de juiste behandelaar aan jou gekoppeld. Ik kan en zal Chiropractie – Fysiotherapie Nijmegen aan iedereen van harte aanbevelen. 

Dolly de Winter:

Je wordt zeer gastvrij ontvangen door de receptioniste, echte toppers. Al meerde malen door Corne behandeld ,hij denkt met je mee ,bespreek wat het beste voor je is. Erg vriendelijk en zeer deskundig . Praktijk zeer aan te raden

Chris van der Heijden:

Ik kom er al jaren! Ik ben echt blij met deze chiropracter. Echte vak mensen.

Florijs:

Incredibly friendly staff, they really go the extra mile. I go here with great pleasure, it’s truly like visiting a friend sometimes.

Familie Verriet:

Wij komen ongeveer 12 jaar bij Kris Cambie, nav rugklachten . Nu alleen nog preventief en naar alle tevredenheid. 2 maanden geleden klaagde zoonlief (16) over pijnlijke hamstring, Tot hij na een sportwedstrijd niet meer uit de auto kon komen en nog geen 2 tellen kon zitten, liggen en/of lopen. Om pijnniveau weer te geven, hij kreeg tramadol tegen pijn omdat paracetemol en diclofenac niet hielpen. Volgens fysio (niet verbonden aan deze praktijk) kwam het vanuit onderrug. Het leek ons beter dat chiropractor hem ook zou onderzoeken. Direct contact met praktijk opgenomen, konden vrij direct terecht bij Kris en diagnose: hernia. Gehele omgeving zei dat het niet kon maar na uiteindelijk aandringen bij huisarts voor een mri bleek inderdaad een hernia. Gelukkig waren de dagelijkse behandelingen van Corne al gericht op hernia en was hij vrij vlot pijnvrij. Nu 2 maanden later is hij met Manon aan fysio-traject begonnen en hebben we er alle vertrouwen in dat hij genoeg tools aangereikt krijgt om eea in toekomst te voorkomen. Praktijk waar je vriendelijk ontvangen wordt en onze ervaringen zijn positief!

Olfat Sefati:

De unieke cox-techniek van deze praktijk heeft mijn derde rugoperatie bespaard. Ik ben 38 jaar oud en in het verleden twee keer aan mijn rug geopereerd. Kort geleden kreeg ik weer hevige rugpijn. De huisarts adviseerde voor nu fysiotherapie en verwees mij ook door naar de neuroloog. De neuroloog liet een MRI maken en op de MRI was een duidelijke terugkerende hernia zichtbaar. De volgende stap was om een afspraak te maken met neurochirurg voor de derde rugoperatie. Ik had hevige pijn en gebruikte Morfine tabletten om de pijn draagbaar te maken. De pijn was zo hevig dat ik alle opties wilde gebruiken om de pijn bestrijden daarom belde ik deze praktijk op voor een consult fysiotherapie. Ik kreeg op dezelfde dag afsrpaak bij de fysiotherapeut. De fysiotherapeut heeft me op een professionele en eerlijke manier onderzocht en kreeg advies voor chiropractie. Manon maakte met spoed zelf een afspraak met haar collega Ansonet Neethling (Chiropractor).
De volgende dag al kon ik bij Ansonet terechte. Tijdens de eerste consult kreeg ik op een zeer deskundige manier de eerste behandeling (cox-techniek). Tijdens de eerste behandeling kreeg ik vermindering van de pijn. Na 6 keer behandeling is de pijn 98% verdwenen en ik kan weer langzaam alles doen wat ik voorheen deed. De afspraak van neurochirurg is geannuleerd en ik ben weer een zeer blije mens. Hartelijk dank Ansonet Neethling (Chiropractor)!!!!!, Manon Nieboer (Fysiotherapeut), Monika Knispel (Assistente), Esther Verweij (Assistente),Corné Lindeque (Chiropractor)

Mevrouw van Veen (longarts) :

Ik heb al lang last van pijnklachten in mijn onderrug. Een stijf, pijnlijk gevoel na een dag lopen en een slapend gevoel in benen en onderrug. Na onderzoek bleek er iets mis met een tussenwervelschijf. Ik moet werken aan het versterken van de spieren in romp, buik en billen. Daarnaast heeft mijn wervelkolom regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. Soms is er een acute verergering van de klachten, er knoept dan iets in mijn rug en ik kan dan niets meer. Verschrikkelijke pijn, niet meer overeind kunnen komen, zelfs geen sokken en schoenen meer aan kunnen trekken. Gelukkig kon ik terecht bij Chiropractie & Fysiotherapie Nijmegen. Met 2 weken dagelijkse behandelingen van chiropractoren Kris en Ansonet was ik weer snel op de been. Met Cox® Techniek maken ze letterlijk ruimte in je rug, zo voelt dat in ieder geval.

Anita Hendriks – Tersluijsen:

Ongeveer negen maanden geleden kreeg ik vreselijke pijn in mijn schouder, wat door mijn hele arm trok, de huisarts stuurde me snel door naar een orthopeed….Er werd een echo gemaakt; ontstoken pezen en een slijmbeursontsteking,…. dus spuit erin. Echter werd de pijn daarna zo hevig, dat ik alsnog werd doorgestuurd naar de neuroloog. Deze haalde er een revalidatie arts bij, mijn schouder werd toen getaped. Na een maand was ik een second opinion, een MRI en een spuit verder, nog steeds vreselijk pijn. Tramadol hielp niet meer, dus een combinatie van morfine en paracetamol. Ook hier werd ik niet veel beter van alleen de pijn was te houden. Ik was inmiddels zeven artsen verder met behoorlijk heftige medicijnen…maar voor mijn gevoel nog geen stap in de goede richting. Via via kreeg ik de mogelijkheid voor een gratis consult bij de chiropractor, ik heb deze mogelijkheid met beide handen aangegrepen. Chiropractor Ansonet Neethling constateerde al snel een nek-hernia. De behandelingen waren heftig en emotioneel. Heb inmiddels aardig wat tranen en pijn met haar gedeeld. Maar wat in het begin tranen van de pijn en frustratie waren werden uiteindelijk tranen van verbazing en geluk, want na enkele behandelingen kreeg ik hoop, ik ging met kleine stapjes vooruit. Al snel heb ik alle medicijnen aan de kant gezet en inmiddels zijn we zover dat we de behandelingen langzaam aan het afbouwen zijn. Ik verbaas me nog altijd over het resultaat dat er behaald is al in de eerste maand, echt onvoorstelbaar. Ik ben enorm blij dat ik de keuze heb gemaakt om naar de chiropractor te gaan, ik ben er nog niet, maar mijn gevoel is goed. Bij deze wil ik Ansonet bedanken! (Ondanks de pijn, in het begin van de behandeling)  Het was voor een goed doel. Ik ben weer wie ik was!!  Ook Barbara en Nancy….bedankt, als ik er even doorheen zat waren jullie er voor me. Nogmaals, ik ben er nog niet, maar na een lange tijd ben ik nu op de juiste weg en hier ben ik erg blij mee!

Elly Schraven:

Ik woon zelf niet in Nijmegen maar ga toch altijd naar deze praktijk omdat dit gewoon de beste praktijk is van Nijmegen en omgeving. Bij binnenkomst wordt je altijd vrolijk begroet door 1 van de receptionistes die je met persoonlijke aandacht helpen en met je meedenken.

Ansonet, waar ik tot nu toe de meeste behandelingen van heb gehad is een topper in haar vak en helpt je met oprechte interesse en met tijd en aandacht. Er wordt gekeken naar de oorzaak en niet alleen naar de symptomen. Ik ben erg blij met Ansonet als behandelaar.
Ik kan deze praktijk van harte aanbevelen!

Dhr. J. Eichelsheim:

Mijn ervaring is heel goed met de Cox® Techniek. Vooral na de eerste keer al. Meestal als ik opsta ’s ochtends, voelt het niet zo lekker in mijn rug. Dat gaat in de loop van de dag wel weg. Maar na die behandeling de volgende ochtend stond ik op en dacht ik, nou,… ik ben nog nooit zo lekker opgestaan. Wat dat betreft is deze nieuwe techniek voor mij een uitkomst als het zo door blijft gaan.

Dick Dijksma:

Nadat ik 6 jaar geleden al in de praktijk geweest ben nu na geconfronteerd te zijn met hevige rugpijn weer terug. Eerst onder behandeling geweest bij Chris maar nu bij Dylan. Zeer deskundige behandeling om mij van mijn klachten af te helpen. En wat ik heel erg waardeer….behandelplan afgesproken om een week lang iedere dag te komen….Dylan vondt dat toch in het oogpunt van het ingezette herstel niet nodig. Uiteindelijk is het bij 2 behandelingen gebleven. Fijne flexibiliteit ook in de tijden om af te spreken. Ik raadt de praktijk absoluut aan.