Myovisionscan

Wist u dat…. U in onze praktijken een myovision scan kan doen? Een spierspanningsmeting om meer inzicht te krijgen in uw spieren. Deze kunnen bijvoorbeeld inzicht geven in uw klachten.

De Myovision scanner is een high tech medisch apparaat dat de spieractiviteit meet. Het apparaat registreert een afwijkende spierspanning en verschoven wervels. Een Myovision scan maakt in feite zichtbaar wat de chiropractor voelt. Soms veroorzaken beknelde en geïrriteerde rugwervels niet meteen pijn. De scan brengt eventuele probleemzones duidelijk in beeld waarop de chiropractor een passende behandeling kan starten.

Klik hier om naar een website te gaan waar u precies kunt zien waarmee uw wervelkolom in verbinding staat en chiropractie dus daadkrachtig kan zijn!

Waarom een Myovision scan?

Een Myovision scan is 100% veilig en kan zowel door kinderen en zwangere vrouwen als door senioren worden ondergaan. Een Myovision scan kan uitstekend preventief worden ingezet. Als u geen klachten hebt aan uw rug of nek, maar toch benieuwd bent naar de conditie van uw wervelkolom biedt een scan uitkomst.

Voor vragen mail naar: info@chiropractie-fysiotherapie.nl