Resultaat van het cliëntervaringsonderzoek, uitgevoerd door Mediquest

Fysiotherapie vanaf 1 mei

Home » Fysiotherapie vanaf 1 mei

Gefaseerd opschalen met fysiotherapeutische behandelingen

Vanaf 1 mei mogen er onder bepaalde voorwaarden weer fysiotherapie behandelingen worden uitgevoerd. Hoe dit de komende periode moet gaan staat beschreven in de richtlijnen van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie.  Het belangrijkste punt hieruit is dat behandelingen die op afstand uitgevoerd kúnnen worden, nog steeds via videoconsulten zullen plaatsvinden. Het overgrote deel van de behandelingen zal dus op dezelfde manier doorgaan.

In bijzondere gevallen, wanneer de zorg echt niet op afstand geleverd kan worden maar de zorg wel noodzakelijk is, kunnen we een behandeling in de praktijk plannen
Let op: dit kan alléén na overleg met uw fysiotherapeut. Wanneer u een afspraak wilt maken voor fysiotherapie zal de eerste afspraak plaatsvinden middels een videoconsult met één van onze fysiotherapeuten. Er wordt gekeken naar uw klacht en inoverleg met u wordt een behandelplan opgesteld, binnen de huidige regels. Het kan dus zijn dat uw behandelplan volledig via videoconsult zal gaan plaats vinden. Blijkt er tijdens dit eerste consult of later in het traject dat er behandeling in de praktijk nodig is, dan kunnen we direct een dag en tijd hiervoor afspreken.

We werken reeds enige tijd met videoconsulten en zijn erg enthousiast over de resultaten.

Ondanks deze maatregelen staan wij met het hele team voor u klaar. Heeft u fysieke klachten, neem dan contact met ons op en plan een afspraak!