Flowee ‘spijkermat’

Te koop in onze praktijken, de Flowee relaxmat, ook wel spijkermat genoemd. Een moderne variante van het spijkerbed uit India. Het zorgt voor meer energie, innerlijke rust, goede ontspanning, betere nachtrust en vermindering van hoofd en spierpijn!

Gebruik de trendy Flowee spijkermat met meer dan 5000 lotuspuntjes en ervaar na 10 mintuten al resultaat! Beleef de ontspannende werking van een goede doorbloeding en het vrijkomen van het gelukshormoon endorfine.

100% relaxed met leuk en mooi vormgegeven relaxproducten: de Flowee spijkermat en massagehand! Makkelijk in gebruik en een pure manier van ontspannen.

Flowee heeft al duizenden tevreden gebruikers. “Beter slapen”, “meer energie”, “ik maak me minder druk over dingen”, “snel vermindering van spanningshoofdpijn” zijn ervaringen welke wij regelmatig te horen krijgen. Dit vernemen wij op beurzen, events, via mail of via reviews op onze site. Dit werkt voor ons als extra stimulans om zoveel mogelijk mensen bekend te maken met de werking van de spijkermat.

Interesse? Loop onze praktijk in Nijmegen binnen of neem contact met ons op!