Kies voor Juice Plus!

Veel mensen beginnen het nieuwe jaar met goede voornemens. Gezonder eten, meer sporten, stoppen met roken, kortom gezonder leven. De eerste weken lukt dit vaak wel, maar naar mate de tijd verstrijkt verslapt je focus en vallen de meeste terug in de oude gewoonten.

Bij gezonder leven staat gezond eten aan de basis, je wilt graag gezonder eten, maar dikwijls heb je niet voldoende tijd elke maaltijd perfect te plannen, hierdoor mis je belangrijke voedingsstoffen, vitamines.
Juice PLUS+® kan het heel erg makkelijk voor je maken. De producten van Juice Plus overbruggen het gat tussen wat we elke dag eten en wat we elke dag zouden moeten eten. Juice PLUS+® maakt het mogelijk om elke dag op een hele makkelijke manier te genieten van de voordelen van fruit en groenten. Het is natuurlijk geen vervanging, maar een aanvulling. Op die manier zult u een uitgebalanceerd voedingspatroon hebben en sterk en fit blijven. Er is geen betere kans om van een lang en gezond leven te genieten.

Enkele voordelen voor Juice Plus, ervaren door gebruikers.
– meer energie,
– snellere genezing van littekens,
– stralendere huid,
– snellere haargroei,
– sterkere nagels,
– minder “snack-drang”,
– beter weerstand.

Benieuwd wat Juice Plus voor u kan betekenen. Bel ons om een afspraak te maken bij ons in de praktijk voor meer informatie over Juice Plus. Je kunt ook een kijkje nemen op de website www.lephie.juiceplus.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.