Resultaat van het cliëntervaringsonderzoek, uitgevoerd door Mediquest

Fysiotherapie voor ouderen

Home » Fysiotherapie voor ouderen


Heeft u of iemand in uw omgeving door een ziekte of aandoening problemen met dagelijkse activiteiten zoals lopen, sporten of traplopen? Is vallen of de angst om te vallen een terugkerend probleem? Dan kunnen wij helpen! 

Fysiotherapie voor ouderen zorgt ervoor dat u of uw dierbare tijdens het ouder worden zo vitaal mogelijk blijft of dit weer wordt. Hierbij kunt u denken aan revalidatie na een beroerte, conditie opbouw na een gebroken heup, fysiotherapie gericht op valpreventie, fitness voor de minder vitale oudere. Door training verbeteren we de spierkracht, balans, mobiliteit en motoriek. Hierdoor groeit weer het vertrouwen in het eigen lijf. Het zou toch heerlijk zijn als u weer de dingen kunt doen die u zo leuk vindt, zonder u druk te maken over wat u niet meer kunt.

Onze praktijk is specialist in deze specifieke manier van behandelen, gericht op het herwinnen van en omgaan met het verlies van beweeglijkheid en zelfstandigheid. Indien noodzakelijk kan dit, op verwijzing van een arts, zelfs in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis.  Onze praktijk is ook aangesloten bij het Geriatrie Netwerk regio Nijmegen. (www.geriatriefysiotherapieregionijmegen.nl)