Resultaat van het cliëntervaringsonderzoek, uitgevoerd door Mediquest

Onze praktijk op TV

Home » Onze praktijk op TV

Zakelijk “How it’s Done” bestaat uit een half uur inspirerende ondernemersverhalen over specifieke beroepsgroepen en sectoren. De kijker wordt meegenomen binnen verschillende ontwikkelingen, noviteiten en kansen voor de verschillende ondernemers. “How it’s Done” kiest ervoor om zowel de bekende als verschillende niche segmenten onder de aandacht te brengen bij het grote publiek. De veelzijdigheid, kennis, ervaring – en de nooit aflatende drive om succesvol te willen zijn en te blijven ontwikkelen is de kern van het programma en past ook zeker bij onze praktijk.

Er is gekozen voor onze praktijk omdat wij de combinatie bieden van chiropractie, fysiotherapie en nog meer complementaire specialisme. Wij kijken niet alleen naar de specifieke klacht, maar naar het totaalplaatje. Bovendien zijn wij als praktijk altijd bezig met de laatste technieken, onderzoeken en met hoe we ons verder kunnen ontwikkelen om onze patiënten daarmee nog beter te kunnen helpen. 

In de uitzending over zorg komen wij aan bod en krijgen wij de gelegenheid een mooie inkijk te geven in het reilen en zeilen in onze praktijk. In augustus is er een filmploeg bij ons in de praktijk geweest om een middag te filmen. Met gezonde spanning zijn we begonnen aan de draaidag. Leuk om dit met z’n allen mee te maken en we zijn natuurlijk erg benieuwd naar het resultaat. We hebben inmiddels de eerste opzet van het item gezien en zijn enorm trots op het resultaat tot nu toe.