Resultaat van het cliëntervaringsonderzoek, uitgevoerd door Mediquest

Wat kost fysiotherapie?

Home » Wat kost fysiotherapie?


Intake / 1e consult Fysiotherapie € 46,00
Vervolg consult Fysiotherapie € 32,70

Vergoedingen

Het is verstandig om voor je eerste behandeling bij ons in de praktijk te controleren hoe je verzekerd bent voor fysiotherapie om niet voor verrassingen te komen staan. Dit kun je vinden in je polisvoorwaarden. Wat goed is om te weten is dat wij contracten met alle grote zorgverzekeraars hebben.

Bij Fysiotherapie declareren we daarom in de meeste gevallen direct bij je verzekering. Je merkt er dus niks van. Als je niet of niet voldoende verzekerd bent, kunnen de behadelingen direct aan de balie met pin worden afgerekend.

Geen contant

Om veiligheidsredenen hebben wij geen contant geld in de praktijk. Wij willen u daarom ook vragen uw betalingen met PIN bij ons af te rekenen. Wanneer dit om welke reden dan ook niet mogelijk is, overleg dan met ons voor een passende oplossing.

Verzekering

Het is mogelijk om via onze praktijk gebruikt te maken van een zogenaamde open collectief verzekering. U heeft dan een normale basis verzekering via VGZ en kiest daarbij de desgewenste aanvullende pakketten, Door dit via de onderstaande link te doen profiteert u van een aantrekkelijke korting. Kijk hier voor meer informatie.