Baby Blog Mei 2019

Ansonet’s BabyBlog:
Zwanger Fit+ Fabulous
Op 24 april hielden wij een informatieavond voor zwangere vrouwen, ouders en andere geïnteresseerden. Op deze avond stond de zwangerschap, bevalling en baby centraal.

Mijn collega, fysiotherapeute Manon Nieboer vertelde waarom sporten en fit blijven tijdens de zwangerschap en na de bevalling zeer belangrijk is en hoe het aan een veilige en voorspoedige bevalling kan bijdragen en voor een spoedig herstel kan zorgen (meer hierover volgende maand!). Ik heb natuurlijk het effect van zwangerschap en de bevalling op het lichaam van de moeder en de wervelkolom van de baby besproken en uitgelegd hoe chiropractische zorg hierbij kan helpen.

Leefstijldeskundige, Kathelijn van Dongen, deelde haar kennis over voeding tijdens de zwangerschap en tijdens de periode van het geven van borstvoeding. Ik heb haar uitgenodigd om hier een blog over te schrijven zodat wij deze informatie met iedereen kunnen delen. De link hiernaar vindt u verderop in deze nieuwsbrief.

Ben jij benieuwd wat onze praktijk voor jou en jouw baby kan betekenen? Kom dan naar onze volgende open informatieavond, op woensdag 3 juli van 18:30u tot 20:00u of maak nu een afspraak met één van onze deskundigen.