Bent u goed verzekerd?

Bent u goed verzekerd voor Chiropractie?
Makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn zo veel verschillende zorgverzekeringen, zo veel verschillende aanvullende verzekeringen.  Hoe weet je zeker dat je de juist keuze maakt? Als het goed is heeft u al nagedacht over u zorgverzekering. Voor de meeste mensen is het slim en zinvol om een overstap te overwegen, zeker al chiropractie op dit moment in uw verzekering niet is gedekt. Overstappen kan maar één keer per jaar. Nu 2018 op zijn einde loopt zijn we allemaal druk genoeg, dus we hebben het u gemakkelijk gemaakt. Om u te helpen bij u keuze en u snel van betrouwbare informatie te voorzien hebben we een overzicht gemaakt waarin de dekking voor Chiropractie per verzekeraar is terug te vinden.

Tussen 12 november en 31 december van ieder kalenderjaar kun je overstappen van zorgverzekering. Als je overstapt, gaat de nieuwe zorgverzekering per 1 januari van het volgende kalenderjaar in. Je oude verzekering wordt automatisch voor je opgezegd.

Als alle premies bekend zijn gemaakt door de verzekeraars is het weer mogelijk om over te stappen naar een andere zorgverzekering. Wisselen van verzekeraar kan tot 1 januari van het volgende jaar (dus uiterlijk tot en met 23:59 op 31 december 2018).
[Bron: zorgwijzer]

Wij wensen u succes met het maken van de juiste beslissing.