Is chiropractie veilig tijdens mijn zwangerschap?

Ja, chiropractie tijdens uw zwangerschap heeft geen negatief effect op u of op uw ongeboren kind. Vrouwen die tijdens hun zwangerschap bij een chiropractor onder behandeling zijn geweest, voelen zich tijdens de zwangerschap en de bevalling zelfs zekerder. Onze chiropractoren passen hun behandelingen, technieken en de behandeltafels zodanig aan dat u in ieder stadium van de zwangerschap behandeld kunt worden. Tot op de laatste dag van uw zwangerschap kunnen wij chiropractische behandelingen geven.

Klik hier om naar een website te gaan waar u precies kunt zien waarmee uw wervelkolom in verbinding staat en chiropractie dus daadkrachtig kan zijn!

Veilig en verstandig

Een zwangerschap heeft een grote invloed op uw lichaam. De druk op uw onderrug en bekken neemt behoorlijk toe. Dit kan leiden tot veranderingen in uw rugwervel die weer kramp in de spieren en zenuwpijn kunnen veroorzaken. Lage rugpijn is een veelgehoorde klacht van zwangere vrouwen. De chiropractor kan hier wat aan doen, ook tijdens uw zwangerschap. Chiropractie tijdens de zwangerschap is daarom niet alleen een veilige maar ook een verstandige keuze.