Nieuwsbrief maart

Lezing over Osteoporose en Osteoarthrose

Op 23 maart om 20.00 uur verzorgt Chiropractor Kris Cambie een lezing over o.a. deze twee onderwerpen.

Wat supplementen kunnen doen voor o.a. deze klachten….

De inschrijving is kosteloos/gratis.

U kunt zich telefonisch aanmelden bij de assistente.

024 3558830

          Osteoporose-300x284

Cox Techniek

Sinds deze week hebben we een nieuwe chiropractie tafel erbij. “De Cox table”. Dit is een tafel waarbij er ruimte gemaakt wordt tussen de wervels, waardoor het makkelijker is om manupulatie te verrichten. Kris heeft hiervoor een extra opleiding gevolgd in Bern (Zwitserland).

Hierbij de link om te zien hoe een Cox Tafel werkt.

https://www.youtube.com/watch?v=sqgNZj25bUk

cox_tafel         

Hoe zit u achter het stuur?

U kunt een afspraak maken om naast uw consult een autocheck te doen. Hierbij zal de chiropractor kijken naar uw zithouding en bijbehorende rug of nekklachten.

Deze afspraak zal 30 minuten in beslag nemen.

  houding_auto

Curcuma Longa extract

In India wordt het al eeuwenlang succesvol gebruikt voor gezonde en soepele gewrichten en voor de darmfunctie.

De belangrijkste voordelen van deze anti-oxidant zijn o.a dat het goed is voor hart en bloedvaten, het de gal en leverreiniging kan ondersteunen. Ook mensen die bewegen en daarbij soepele gewrichten willen behouden kunnen baat hebben bij kurkuma extract capsules.

Het kan ook worden ingezet voor het immuunsysteem, zenuwstelsel, luchtwegen, hart- en bloedvaten en het cholesterolgehalte. Deze brede ondersteuning zorgt ervoor dat u zich fitter en vitaler voelt.

 

 

             Curcuma-Longa-Extract 

 

Scoliose

Een scoliose is een vergroeiing van de rug. Als je zijwaarts naar je lichaam kijkt dan heeft de wervelkolom het verloop van een S-bocht, vanaf het bekken eerst hol (de lordose) en daarna geleidelijk bol (de kyfose) waarna de nek weer een beetje hol staat.

Bij ons in de praktijk hebben wij hiervoor specialisten werken. Wilt u ook weten wat er voor mogelijkheden zijn met een scoliose, maak dan een afspraak.

 

                                                  Scoliose

Baby op komst

Joyce onze fysiotherapeut is zwanger van haar tweede kindje. Ze is half juli uitgerekend. Begin juni zal zij met verlof gaan en haar collega’s zullen haar waarnemen.

Wij wachten rustig af of we blauwe of roze muisjes kunnen kopen.

zwanger_22_weken 

 

Wist u dat?

Wij de beste qualiteit foamrollers verkopen Deze worden gebruikt voor oefeningen die u van de fysiotherapeut of chiropractor mee krijgt. Wilt u ook thuis oefenen voor onder andere een betere stabiliteit? U kunt de foamroller bij de assistente bestellen/kopen.

             foamrol  

https://www.facebook.com/Chiropractiefysiotherapie/

Blijf via Facebook altijd op de hoogte van al onze acties en nieuwtjes.