Nieuwsbrief april

Lezing over voeding en de invloed van voedingsupplementen

Op 25 mei om 19.00 uur verzorgt Chiropractor Kris Cambie samen met voedingsdeskundige Sylvia Oudhoff een lezing over o.a. visolie, de invloed van bacteriën, pre-probiotica met daarin een proeverij van verantwoorde snacks verzorgd door Sylvia.

De inschrijving is kosteloos/gratis.

U kunt zich telefonisch aanmelden bij de assistente.

024 3558830

         lekker-zonder-gluten-zuivel-en-soja-sylvia-oudhoff-boek-cover-9789082253504        

De enige specialist van de Benelux!

Sinds een aantal weken hebben we een nieuwe chiropractie tafel erbij. “De Cox table”. Dit is een tafel waarbij er ruimte gemaakt wordt tussen de wervels, waardoor het makkelijker is om manupulatie te verrichten. Kris Cambie is de enige chiropractor in de Benelux die hier gespecialiseerd in is. Tot op heden zijn de patiënten zeer enthousiast. Wilt u ook deze ervaring met hen delen, maak dan een afspraak en vraag naar de mogelijkheden.

                    COX_2

Hulphond Nederland

Ook wij besteden aandacht aan een goed doel. Daarom zijn wij als praktijk ambassadeur geworden van Hulphond Nederland. Zij zijn een organistatie die zich o.a. inzetten voor het begeleiden van mindervalide mensen, maar hij wordt nu ook als therapiehond ingezet voor kinderen die bijvoorbeeld werden gepest of die ADHD hebben. Wilt u FLIP ook een nieuw huis geven? Bij ons kunt u FLIP kopen voor € 10,00 en al het geld gaat naar Hulphond NL.

                    flip_zit

Vitamine E-400

Vitamine E wordt toegepast als supplement en ter behandeling of voorkoming van velerlei aandoeningen en ziekten, waaronder veroudering, huidontstekingen, Alzheimer en Parkinson. Het wordt ook toegepast bij zenuwschade, grauwe staar, diabetes en daarmee samenhangende complicaties evenals hart- en vaatziekten. Vitamine E heeft een antioxidatieve werking en helpt bij de opsporing en bestrijding van vrije radicalen in het lichaam.

Wilt u hier mee over weten, dan kunt u terecht bij Kris Cambie

    Vitamine_E

Wist u dat….

Wij elke maand verschijnen met een leuk stuk in het blad BRUIST, deze kunt u ook bij ons gratis meenemen. De maand mei staat in het teken van Shockwave. Wilt u daar meer over weten, vraag gerust één van onze fysiotherpeuten.

Bruist_mei

Nieuw in de praktijk

MUST HAVE!

Sinds twee weken verkopen wij verschillende kleuren triggerpoint ballen. Deze ballen zijn zeer goed om thuis oefeningen mee te doen. Vraag de fysiotherapeut of de chiropractor waarvoor u ze kunt gebruiken…

prijs: € 9,95 per stuk.

 triggerpoint_ballen_1

Kennis maken met Ansonet Neethling

Ansonet: 27 jaar oud, afkomstig uit Zuid- Afrika, woonachtig in Groesbeek, haar man woont nog in Zuid- Afrika, maar zal binnenkort ook naar Nederland verhuizen. Zij heeft op de Universiteit van Johannesburg Chiropratie gestudeerd en is afgelopen jaar afgestudeerd hiervan.

Welkom Ansonet!

             

foto_ansonet