Lucas Adema

Fysiotherapeut
Sinds september 2020 is Lucas werkzaam als algemeen fysiotherapeut bij Chiropractie & Fysiotherapie Nijmegen.
Lucas heeft zijn Bacheloropleiding tot fysiotherapeut afgerond op de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen. Omdat hij zich verder wil blijven ontwikkelen en graag een vervolgstap wil zetten is hij in 2022 gestart met de opleiding tot chiropractor in Engeland. Dit doet hij in deeltijd, waardoor hij gewoon als fysiotherapeut kan blijven werken.

Zijn expertise gebied ligt in het behandelen van problematiek binnen het musculoskeletale domein. (klachten aan het bewegingsapparaat). Enkele klachten die hieronder vallen zijn stressgerelateerde klachten, houdings en/of bewegingsklachten aan de nek, schouder, rug, bekken, knieën en enkels. Daarnaast maakt hij trainingsschema’s voor sporters binnen de fitness en begeleid hij mensen met het behalen van hun (fitness)doelen.

Zijn passie ligt in het behandelen van stress en sportgerelateerde klachten. Samenwerken aan een betere zorg, zorg die aansluit bij de wensen en behoefte van de patiënt. In zijn vrije tijd sport hij veel en brengt hij tijd door met zijn vriendin en vrienden.