Leer jouw kind slapen en ontspannen.

Leer jouw kind slapen en ontspannen bij Knuzz!

Slaap is belangrijk voor de groei en herstel van het lichaam van een kindje. Het is ook zeer belangrijk voor het geestelijk welzijn van kind en ouders. Een tekort aan slaap is niet fijn maar met de hulp van een slaapcoach kunnen kinderen en ouders weer genieten van de “gouden uurtjes”!
Slaapcoach Femke Vissers van Knuzz gebruikt de “Droomritme Methode” om ouders en hun kindjes hiermee te helpen. Ze verteld haar verhaal…….

Slaapcoaching;
Als ouder van een kind dat minder goed slaapt, vraag je jezelf misschien af hoe je dit kan oplossen. Kan jouw kind de slaap moeilijk pakken? Is het lastig om een ritme te krijgen? Zijn de nachten onderbroken of is er onrust? Als kinderslaapcoach en onrustdeskundige help ik jullie graag de stappen te zetten naar de slaapuurtjes waar jullie aan toe zijn. Dit doe ik met behulp van de Droomritme Methode.

  • Werken aan slaap, zonder traantjes
  • Analyse van jullie situatie
  • Persoonlijk slaapadvies

Met de kennis, tips & tricks die je krijgt, kun jij de slaapcoach worden van jouw kind.

Babymassage:
Alle baby’s verlangen naar geborgenheid en lichamelijke warmte. Na 9 maanden op een veilige en vertrouwde plek te hebben gezeten, hebben baby’s nog steeds veel behoefte aan intimiteit en lichamelijke warmte. Babymassage is daarom voor alle baby’s weggelegd.
Tijdens de massage ontstaat er vertrouwen. Doordat er intens contact is, versterkt het de relatie tussen jou en jouw baby. Je leert jouw baby nog beter begrijpen. Naast plezier en ontspanning kan een massage ook helpen om het slaapgedrag te verbeteren, darmkrampjes te verlichten of onrust, huilen en overstrekken te verminderen.

  • Leer de basistechnieken om zelf jouw baby te masseren.
  • Cursus van twee lessen van circa 1 uur aan huis.
  • Kies een moment die het beste past bij het ritme van jouw baby.

Heb je interesse of vragen? Neem dan vrijblijvend contact met Femke op: info@knuzzcoaching.nl | 0622980013. Meer informatie vind je op www.knuzzcoaching.nl