10 jaar in dienst

Deze maand heb ik weer een mijlpaal bereikt, ik werk namelijk al tien jaar in deze praktijk. Ik heb hiervoor in de detailhandel gewerkt en heb toen een omscholingstraject gevolgd als administratief medewerkster. In 2007 ben ik zelf gestart met chiropractie behandelingen omdat ik veel rugklachten had, het heeft mij zeer goed geholpen en nog steeds. In 2008 kwam ik weer voor een “onderhoudsbehandeling” in de praktijk en viel mijn oog  op het bord in de wachtkamer waarop stond: “gezocht baliemedewerkster”.

Toen ik na de behandeling thuis kwam heb ik gelijk een sollicitatiebrief geschreven en verstuurd. Tweedagen later werd ik gebeld en werd er gevraagd of ik op gesprek wilde komen……..dat is het begin van mijn tien jarig jubileum bij deze praktijk.

In de tien jaar dat ik hier nu werkzaam ben heb ik veel geleerd en meegemaakt. We hebben expo’s bezocht en seminars gevolgd, waar we veel informatie kregen over zaken die we in de praktijk kunnen aanpassen/toepassen. In 2011 zijn we verhuisd van de Sint Annastraat naar de Hatertseweg, en is ons team flink uitgebreid met chiropractoren, fysiotherapeuten, een diëtiste en een podotherapeute. Iedereen werkt nauw met elkaar samen en de vooruitgang en ontwikkelingen van de patiënten wordt op de voet gevolgd door de betrokken behandelaren.   

Wat zo leuk is aan mijn werk, er is nooit één dag hetzelfde, de omgang met de verschillende patiënten die we in de praktijk zien. En het werken met een super leuk team.

Nu, tijdens mijn zwangerschap, ben ik ook onder behandeling bij chiropractor Ansonet. Zij zorgt ervoor dat ik  op een goede manier kan blijven bewegen en ze houdt mijn banden soepel. Vanaf 6 juni zullen jullie mij een tijdje moeten missen in de praktijk want ik ga met zwangerschapsverlof en zal in het najaar (oktober) weer terug zijn op maandag, woensdag en donderdag. 

Tot oktober!
Barbara