GRATIS screening

Op zaterdag 3 november is de Nationale Rugscreeningsdag. Wij willen u echter meer gelegenheid bieden voor deze GRATIS screening en bovendien willen wij meer bieden dan alleen de rugscreening. Daarom is het bij ons van 5 t/m 9 november screeningsweek. Deze week kunt u verschillende screenings bij ons boeken.

Rugscreening bij de chiropractor
Deze screening is bedoelt voor diegenen die nog niet bekend zijn met chiropractie en willen weten of deze behandelmethode hen kan helpen. Gedurende deze week is het mogelijk om, geheel vrijblijvend, één op één met een chiropractor uw klachten te bespreken. Ook zal de chiropractor kijken naar de stand van uw wervelkolom. Op basis hiervan kan de chiropractor u een indicatie geven of het zinvol is een afspraak voor een intake te maken en een behandeltraject te starten.

Fysioscreening bij de fysiotherapeut
Heeft u een klacht aan uw schouder, arm, been of bijvoorbeeld knie en denkt u dat de fysiotherapeut u hier mogelijk bij kan helpen? Of u wilt na een blessure weer beginnen met sporten, maar u weet niet goed hoe of waar u moet beginnen? Of u wilt graag advies van de fysiotherapeut? Maak dan een afspraak voor deze fysioscreening. In een kort gesprek met de fysiotherapeut kunt u uw vragen stellen en kan de fysiotherapeut een inschatting maken van de behandelmogelijkheden.

Voedingsadvies/screeing door onze specialist
U leeft en eet gezond, beweegt genoeg en drinkt voldoende water, toch heeft u last van vermoeidheid, overgewicht of vage klachten. Dan is het zeker de moeite waard om een afspraak te maken voor een gratis voedingsadvies tijdens onze screeningsweek. Gaat u met mij in zee, dan coach ik u naar een KRACHTIG EN GEZOND lichaam; dit is meer dan alleen voeding. Daarmee heb ik u meer te bieden dan een andere gewichtsconsulent, trainer hormoonfactor of natuurvoedingsadviseur. Ik ga samen met u, met heel uw levensstijl aan de slag.

Screening bij de Personal Trainer (PT)
Hoe goed is uw conditie? Welke doelen heeft u? Hoe kan onze PT u hierbij helpen.
De screening bij onze PT bestaat uit drie delen. 
• PT-introductie
• Meting vetpercentage / spiermassa / visceraal vet
• Bewegings-check
Wilt u weten welke doelen u kunt behalen met onze Personal Trainer? Plan dan een screening tijdens de screeningsweek!

Heeft u interesse in één of meerdere van deze GRATIS screenings, neem dan contact op met onze praktijk. U kunt ons bereiken op 024-3558830

Blijf niet langer lopen met uw klachten, doe er iets aan!