Gratis scanweek!

GRATIS Scanweek: duidelijkheid over rug- en nekklachten dankzij onze spierscan. Deze spierscan geeft u een eerlijk antwoord over uw rug- en nekklachten. De scan wordt afgenomen door onze professionele chiropractoren en kost in de speciale scanweek in Nijmegen van 30 mei tot 3 juni!

Alleen op afspraak!
U bent van harte welkom in onze praktijken:

Hatertseweg 665
6535 ZR Nijmegen
Tel 024-3558830
Email: info@chiro-fysio.nl

 

 

 

Aangesloten bij alle erkende zorgverzekeraars. Geen verwijskaart nodig.

 

90% van de Nederlanders heeft wel eens last van rugpijn. Een kwart van de bevolking heeft zelfs wekelijks last van zijn of haar rug. Wij van Chiropractie en Wellness weten er alles van. In de praktijk voor chiropractie, fysiotherapie en wellness helpen wij dagelijks mensen af van rug- en nekpijn. Een groot ongemak waar patienten vaak jarenlang mee rondlopen. ‘En dat terwijl met een spierscan rugpijn in veel gevallen voorkomen kan worden’, aldus onze chiropractoren.

 

Wat doet een chiropractor?

Een chiropractor richt zijn behandeling specifiek op de wervelkolom. De wervelkolom is het enige doorgeefluik van het centrale zenuwstelsel. Alle zenuwimpulsen lopen vanuit de hersenen via de wervelkolom naar de rest van het lichaam. Bij een wervelblokkade raken een of meerdere zenuwen bekneld en worden impulsen niet meer goed doorgegeven. Het gevolg is het optreden van maag- en darmklachten, tintelingen in armen en benen en, in het ergste geval, uitvalsverschijnselen.

 

 

Wat doet de spierscanner?

De spier- of myovisionscanner is een high tech medisch apparaat dat de spieractiviteit meet. Het apparaat registreert een afwijkende spierspanning en verschoven wervels. Een myovision scan maakt in feite zichtbaar wat de chiropractor voelt. Soms veroorzaken beknelde en geïrriteerde ruggenwervels namelijk niet meteen pijn. De scan breng de probleemzones duidelijk in beeld waarop de chiropractor een passende behandeling kan starten.

 

Voor wie is de spierscan?

Kinderen, zwangere vrouwen, volwassenen, jeugd en senioren; iedereen kan een myovision scan ondergaan. Preventieve controles zijn essentieel voor het behoud van een gezonde rug. Wij raden aan dat zowel mensen met rugklachten als mensen die (nog) nergens last van hebben een scan komen maken.

‘Vrijwel iedereen gaat halfjaarlijks naar de tandarts, waarom niet naar de chiropractor? Regelmatige controle kan veel leed besparen.’

 

 

Het laten maken van een myovisionscan is volkomen pijnloos en duurt slechts enkele minuten.

Eventuele vervolgafspraken worden geheel of gedeeltelijk vergoed door vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen. Een verwijsbrief van uw huisarts is niet nodig.