Gratis screening!

Op 4 november is de nationale rugscreeningsdag. Op deze dag is onze praktijk echter gesloten. Waarom? Wij willen u meer gelegenheid bieden voor deze GRATIS screening. Daarom is bij ons de hele maand november screeningsmaand. Deze maand kunt u 2 verschillende screenings bij ons boeken. U kunt zowel voor chiropractie als fysiotherapie een GRATIS screenings afspraak maken.

Rugscreening bij de chiropractor
Deze screening is bedoelt voor diegene die nog niet bekend zijn met chiropractie en willen weten of deze behandelmethode hen kan helpen. Gedurende deze maand is het mogelijk om geheel vrijblijvend één op één met een chiropractor uw klachten te bespreken, ook zal de chiropractor kijken naar de stand van uw wervelkolom. Op basis van wat er tijdens de screening wordt besproken en is gezien kan de chiropractor u een indicatie geven of het zinvol is een afspraak te maken voor een intake en het starten van een behandeltraject. Niemand is hetzelfde, dus iedere behandelplan is anders. Chiropractoren beheersen vele verschillende behandeltechnieken waardoor mensen van alle leeftijden behandeld kunnen worden en de behandeling volledig wordt aangepast op uw lichaam en situatie. Zelfs baby’s kunnen veel baat hebben bij een behandeling van een chiropractor.

Fysioscreening bij de fysiotherapeut
Heeft u een klacht aan uw schouder, arm, been of bijvoorbeeld knie en u denkt dat de fysiotherapeut u hier mogelijk bij kan helpen. Of u wilt na een blessure weer beginnen met sporten maar weet niet goed hoe of waar u moet beginnen zonder weer terug te vallen in uw oude blessure. Of u wilt graag advies van de fysiotherapeut, maak dan een afspraak voor deze fysioscreening. In een kort gesprek met de fysio kunt u uw vragen stellen en kan de fysiotherapeut een inschatting maken van een mogelijke behandeling. Ook kan de fysiotherapeut kijken hoe u verzekerd bent en of de behandelingen worden vergoed. Wanneer nodig kan er ook direct een afspraak ingepland worden voor een intake en op korte termijn gestart worden met de behandeling. Er is tegenwoordig geen verwijsbrief van de huisarts nodig voor een behandeling bij de fysiotherapeut.

Heeft u interesse in de GRATIS rugscreening of fysioscreening, neem dan contact op met onze praktijk. U kunt ons bereiken op 024-3558830

Blijf niet langer lopen met uw klachten, doe er iets aan!

behandeling chiropractie