Podotherapie bij Chiropractie Fysiotherapie Nijmegen

Unieke samenwerking
Chiropractie – Fysiotherapie Nijmegen en Podotherapie Driessen hebben onlangs besloten de krachten te bundelen. Deze combinatie geeft patiënten een compleet aanbod om specifieke klachten te verminderen of te verhelpen. U kunt bij de podotherapeute terecht met klachten die voortvloeien uit een verkeerde voetstand tijdens het gaan en staan.

Patiënten met voetproblemen kunnen ook andere lichamelijke klachten of afwijkingen krijgen aan de enkels, knieën, heupen of rug. Voor deze klachten wordt vaak een bezoek gebracht aan de chiropractor of fysiotherapeut. Podotherapeuten zijn specialist op het gebied van de voet en kunnen ook veel betekenen in het behandelen van deze klachten. Door de samenwerking met Podotherapie Driessen beschikken we daarmee over een ideaal uitgangspunt voor uw behandeling. Bovendien beschikken we daarmee over de modernste technieken om tot een optimaal resultaat te komen.

Wilt u weten wat de podotherapeute voor uw (voet)probleem kan betekenen, dan kunt u een afspraak inplannen. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze assistente op 024-3558830